onsdag 17 augusti 2011

Stöd

Min psykolog berättade för mig att jag har ett stort behov av att avsluta saker. Någon "fröken Duktig"- grej misstänker jag. Därför tycker hon att jag ska skriva "att göra"-listor. Då ser jag tydligt vad jag avverkat och därmed kan jag känna mig nöjd över att ha uträttat saker.

JAg använder mig av det ganska ofta numera. Är jag ledig försöker jag göra en lista med saker jag vill få ordning på under dagen. Det tvingar mig att aktivera mig själv istället för att bara ligga och slösurfa eller glo på TV.

Idag har jag fått klart nästan alla punkter. Har bara golvtvätt och ett besök hos stadsmissionen kvar. Det känns bra, var åtta till att börja med. Dessutom är det rent hemma och jag slipper nysa pga av allt damm.

Jag har även skrivit listor över saker jag behöver köpa inför hösten. Känner att livet som student kommer bli smärtsamt på det ekonomiska planet...3700:- kostar böckerna den här terminen.

2 kommentarer:

  1. Om du inte har emot bättre begangnat (eller värre) så besök denna lilla sida och se om du kan få ngn bok billigare. Jag har haft tur där många gånger: http://www.andrahandsbokhandeln.sus.su.se/

    SvaraRadera
  2. Mmm ja, jag har lagt upp retorikböckerna på lite olika ställen. Ska ge mig i kast med det där. Snart...

    SvaraRadera