torsdag 19 juli 2012

Ber om ursäkt

Som vanligt har min blogg snöat in på något.

Tidigare har det varit träning och kost...nu är det sexualitet och lesbianer till förbannelse.

Som jag sa till min kära flickvän, jag MÅSTE skriva/prata/fundera högt kring alla fenomen jag stöter på och får känslor kring. Min nyfikenhet och kunskapssug verkar vara omättlig. Där andra läser lite om ett fenomen börjar jag grotta ner mig i artiklar, avhandlingar och suspekta hemsidor.

Jag vet faktiskt inte om det är bra eller dåligt att fungera som jag gör när det gäller det här. Det positiva är att jag är noga med källgranskning, perspektivbyten och blir grymt allmänbildad. Det dåliga är att när jag har svårt att gå ner i varm triggas min hjärna att försöka lösa världssvälten istället för att koppla av.

Jag har fått svårt att sova på senaste. Myrkrypningar i benen (kan vara bla vara medicinen, b12-brist eller depression...kollade upp det...*host*) och hjärnan fullkomligt kokar över av alla projekt den vill dra igång. I natt sov jag bättre än på länge, även om jag drömde att jag satt och sjöng "wind of change". Jag tror det hade med kvällen på Vraket att göra. E2 var rätt trött så ibland satt vi bara tysta och glodde ut över vattnet. Det är rogivande om något.

Jag tror att jag mitt arbete är för hjärndött för att jag ska må bra. Jag får inte tillräckligt med mental stimulans helt enkelt. Har inte läst på någon vecka heller, så inte ens det utloppet har jag.

Imorgon ska jag dock ha det bra och mysigt hela jäkla dagen. Hoppas på fint väder och picknick. Regnar det vill jag ligga och glo på serier. I mängder.

1 kommentar: